The Pretty One (2014)

the pretty one
O tanara adolescenta evadeaza din viata sa banala si patetica si ii ia viata surorii sale gemene, atunci cand este confundata din greseala cu aceasta.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 7 Februarie 2014 (Statele Unite)
Durata: 90 minute
Filmul de azi - Nota: 7.6/ 10


Regia si scenariul: Jenée LaMarque

Un film cu: Zoe Kazan, Jake Johnson, Ron Livingston, Danny Pudi, Sterling Beaumon, Jeremy Howard, Frances Shaw, Sabrina Lloyd, John Carroll Lynch, Shae D'lyn, Audi Resendez, Dale Raoul, Bronwyn Cornelius, Luka Jones, Jennifer Lafleur.

Povestea: The Pretty One (Cea Frumoasa) o prezinta pe Laurel care are sansa de a se reinventa si a fi ca sora sa geamana Audrey, dupa ce aceasta moare. O intamplare face ca Audrey sa moara la scurt timp dupa ce Laurel pleaca de la coafor si arata identic cu ea, lucru care o determina pe tanara, sa ii "imprumute" viata, care fireste este mult mai interesanta si spumoasa decat cea banala si patetica pe care a dus-o pana acum. Tanara in sfarsit incepe sa prinda mai multa incredere in sine atunci cand in sfarsit este ea "Cea frumoasa". Totusi, pana cand va continua aceasta sarada, va continua Laurel sa minta sau isi va dezvalui adevarata identitate?

The Pretty One 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->