The Sandlot (1993)

the sandlot
Scotty se muta intr-un cartier nou, iar acum vrea sa invete baseball, in scurt timp isi formeaza prieteni noi si reuseste sa intre si in echipa locala de baseball.

Gen: Comedie, Drama, Familie, Sportiv
Data aparitiei: 7 Aprilie 1993 (Statele Unite)
Durata: 101 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: David M. Evans | Scenariul: Robert Gunter

Un film cu: Tom Guiry, Mike Vitar, Patrick Renna, Chauncey Leopardi, Marty York, Brandon Quintin Adams, Grant Gelt, Shane Obedzinski, Victor DiMattia, Denis Leary, Karen Allen, James Earl Jones, Marley Shelton, Herb Muller, Daniel Zacapa.

Povestea: Scotty Smalls se muta intr-un cartier nou, alaturi de mama sa si tatal lui vitreg. O noua viata inseamna si hobby-uri noi, astfel ca vrea sa se apuce de baseball. Cu putin ajutor de la Rodriguez care il ia sub aripa sa protectoare, in curand Smalls are sa faca parte din echipa locala de baseball. O aventura tipica anilor '90, copiii facandu-si veacul prin casute din copac, pe la piscine, prin imprejurimi si fiind mereu pusi pe cearta cand venea vorba de echipa rivala. Dar cea mai mare problema a lor ramane cainele numit "Bestia" cu care trebuie neaparat sa se confrunte odata si odata, intrucat le insfaca toate mingile.

The Sandlot 1993 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->