The Zero Theorem (2013)

the zero theorem
Un hacker izolat de societate si care traieste intr-o biserica, lucreaza la un proiect care vrea sa demonstreze ca intreg Universul este lipsit de sens.

Gen: Drama, Fantezie, SF
Data aparitiei: 19 Decembrie 2013 (Italia)
Durata: 107 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Terry Gilliam | Scenariul: Pat Rushin

Un film cu: Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Lucas Hedges, Matt Damon, Ben Whishaw, Tilda Swinton, Sanjeev Bhaskar, Ingrid Bisu, Margarita Doyle, Naomi Everson, Rupert Friend, Emil Hostina, Tudor Istodor, Madison Lygo.

Povestea: Teorema Zero sau The Zero Theorem vorbeste despre viata lui Qohen, un barbat timid, izolat de societate, care isi traieste existenta intr-o biserica. Qohen este un hacker foarte priceput dar pentru a-si putea implini obiectivul vietii, trebuie sa primeasca un apel mai intai. Acesta asteapta un apel de la liderul companiei pentru care lucreaza, companie unde nimeni nu stie de el in afara de cel care il supravegheaza si singurul care vorbeste cu el de altfel, Joby (David Thewlis). Dorinta lui Qohen poate fi indeplinita, dar trebuie sa accepte sa lucreze in schimb, la Teorema Zero, un proiect care vrea sa sustina ca Universul este lipsit de sens si ca "0" poate fi egal cu "100" in absolut orice moment.

The Zero Theorem 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->