Thomas cel ciudat (2014)

thomas cel ciudat
O aventura a unui tanar bucatar din California care poate vorbi cu spiritele celor ucisi care nu si-au gasit pacea de veci.

Gen: Comedie, Horror, Mister
Data aparitiei: 28 Februarie 2014 (Statele Unite)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia si scenariul: Stephen Sommers | Romanul: Dean R. Koontz

Un film cu: Anton Yelchin, Addison Timlin, Leonor Varela, Matthew Page, Casey Messer, Barney Lanning, Nico Tortorella, Willem Dafoe, Kyle McKeever, Carmen Corley, Maisha Diatta, Gugu Mbatha-Raw, Jack Justice, Robin Lanning, Jesus Mayorga.

Povestea: Totul se petrece in California, unde tanarul bucatar Odd Thomas (Thomas cel ciudat) pare sa fie un tip normal, dar cu puteri paranormale: poate sa vada oameni morti, peste tot chiar. Atunci cand un strain apare inconjurat de bodachs (fantome, spirite intunecate) care se hranesc cu durere si suferinta, tanarul realizeaza ca este in real pericol. Pentru a putea supravietui face echipa cu frumoasa Stormy dar si cu seriful local si se inhama la o lupta intre fortele raului contra fortelor binelui. Thomas simte o presiune uriasa pe umeri intrucat intregul Univers se bazeaza pe el si daca nu reuseste sa invinga, va avea loc un dezastru de dimensiuni apocaliptice.

Cumparare: Cartea sau dvd-ul pot fi gasite aici!

Thomas cel ciudat 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->