Ultimele zile ale lui Hitler (2004)

ultimele zile ale lui hitler downfall der untergang
Ultima secretara a lui Adolf Hitler, Traudl Junge povesteste despre ultimele zile ale dictatorului, ascuns in buncar, la finalul celui de-al Doilea RM.

Gen: Biografie, Drama, Istoric
Data aparitiei: 16 Septembrie 2004 (Germania)
Durata: 156 minute
Filmul de azi - Nota: 8.2/ 10


Regia: Oliver Hirschbiegel | Scenariul: Bernd Eichinger | Cartea: Joachim Fest (Der Untergang), Traudl Junge si Melissa Muller (Bis zur letzten Stunde)

Un film cu: Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Ulrich Matthes, Corinna Harfouch, Juliane Köhler, Heino Ferch, Christian Berkel, Matthias Habich, Thomas Kretschmann, Michael Mendl, André Hennicke, Ulrich Noethen, Birgit Minichmayr, Rolf Kanies, Justus von Dohnányi.

Povestea: Aprilie 1945, Germania se pregateste de infrangere in timp ce Armata Sovietica se apropie tot mai mult dinspre vest si sud. In Berlin, capitala celui de-al Treilea Reich, Adolf Hitler anunta ca Germania va fi invingatoare, ca inca are puterea necesara si le solicita tuturor sa lupte pana la ultima suflare. Filmul "Ultimele zile ale lui Hitler" scoate in evidenta aceste imagini, aceste clipe traite de Fuhrer in ultimele clipe ale vietii. Sfatuit de mai multi lideri germani, acesta refuza sa paraseasca Berlinul, iar alaturi de Hitler se afla si Goebbels care refuza sa-si paraseasca stapanul, spre deosebire de Himmler si Goring care il tradeaza. Cu timpul ce trece, Hitler devine tot mai paranoic si cade intr-o stare de optimism profund, dupa care anunta ca doreste sa se sinucida. Dupa ce Fuhrerul moare, armata din Berlin trebuie sa gaseasca o cale prin care sa incheie aceasta lupta si sa se predea. Daca sunteti fani de filme istorice, acesta este un film ce nu trebuie ratat!

Cumparare: Cartea pe care se bazeaza filmul poate fi gasita aici!

Ultimele zile ale lui Hitler 2004 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->