Under the Skin (2013)

under the skin
O fiinta extraterestra vine pe Pamant, ia forma unei femei si se foloseste de seductie pentru a putea devora barbatii, dar cu timpul se schimba...

Gen: Horror, SF, Thriller
Data aparitiei: 14 Martie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Jonathan Glazer | Scenariul: Walter Campbell | Romanul: Michel Faber

Un film cu: Scarlett Johansson, Antonia Campbell-Hughes, Paul Brannigan, Jessica Mance, Krystof Hádek, Lee Fanning, Scott Dymond, Michael Moreland, Lynsey Taylor Mackay, Joe Szula, Adam Pearson, Jeremy McWilliams, Andrew Gorman, Steve Keys, Kevin McAlinden.

Povestea: Under the Skin 2013 o are in prim plan pe Scarlett Johansson care primeste rolul unei fiinte extraterestre care provine dintr-o rasa care adora carnea de om. Astfel, vine pe Pamant si ia forma umana, sub numele de Laura. Isi alege locuri mai putin aglomerate, mai putin circulate pe unde sa stea la panda, iar cand zareste oameni prin preajma se foloseste de talentul ei cel mai de pret: Sexualitatea. Prin intermediul acestei "arme" cucereste barbatii care ii cad in capcana foarte usor. Cu toate acestea, petrecandu-si mai mult timp decat este nevoie pe Pamant, incepe sa devina "slaba" si sa fie atrasa de aceasta viata, sa simta uneori chiar compasiune, lucru ce o face sa intre in conflict cu cei din rasa sa.

Under The Skin 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->