300: Ascensiunea unui imperiu (2014)

300 ascensiunea unui imperiu
Dupa lupta de la Termopile, Xerxes vrea sa isi extinda teritoriul, dar mai intai trebuie sa treaca de generalul Themistocles si de armata greceasca.

Gen: Actiune, Drama, Razboi
Data aparitiei: 7 Martie 2014 (Romania)
Durata: 102 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Noam Murro | Scenariul: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Frank Miller

Un film cu: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Callan Mulvey, David Wenham, Rodrigo Santoro, Jack O'Connell, Andrew Tiernan, Igal Naor, Andrew Pleavin, Ben Turner, Ashraf Barhom, Cristopher Sciueref, Steven Cree.

Povestea: Dupa ce l-a infrant pe Leonidas si pe cei 300 de spartani, Armata Persana sub stricta comanda a lui Xerxes, avanseaza spre marile orase din Grecia. Democratul oras al Atenei, primul vizat de persani, se bazeaza pe forta flotei pe care o are, flota condusa de generalul Themistocles. Acesta este fortat sa faca aliante nedorite cu rivali ai Atenei, precum spartanii, putere de care are nevoie pentru a putea face fata si din punct de vedere terestru. Cu toate acestea, Xerxes are o armata uriasa si le este superior atat naval cat si terestru grecilor. Se va termina oare ca si in partea I, cu victoria lui Xerxes si moartea grecilor? Urmeaza sa vedem intr-un film asteptat de multa vreme!

300: Ascensiunea unui imperiu 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->