A venit sfârsitu'! (2013)

a venit sfarsitu
In timp ce dau o petrecere la casa lui James Franco, Seth Rogen, Jay Baruchel si alte multe celebritati constata ca vine de fapt apocalipsa.

Gen: Comedie, Fantezie
Data aparitiei: 13 Septembrie 2013 (Romania)
Durata: 107 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia si scenariul: Evan Goldberg, Seth Rogen

Un film cu: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera, Emma Watson, Mindy Kaling, David Krumholtz, Christopher Mintz-Plasse, Martin Starr, Paul Rudd, Channing Tatum.

Povestea: Cand ajunge in Los Angeles, Jay Baruchel se asteapta doar la distractie alaturi de Seth Rogen si multi altii la casa lui James Franco. Dintr-o data, lucrurile incep sa se zguduie, apar gauri din cer, cutremure inexplicabile si panica se dezlantuie. Evident, a inceput apocalipsa. Alaturi de cativa prieteni, ei trebuie sa se adaposteasca in casa lui James Franco pentru a supravietuii "sfarsitului lumii" iar pentru asta, trebuia sa ramana uniti. Problema lor ar fi ca sunt mult prea tantalai si superficiali ca sa isi salveze vietile. In mare, filmul este o parodie/comedie in stilul "Scary Movie", asadar, merita vizionat doar daca doriti intr-adevar sa radeti, scenariul nu este unul extraordinar si nici povestea, filmul este bun strict pentru amuzament.

A venit sfarsitu'! 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->