Bad Words (2013)

bad words
Un barbat in varsta de 47 de ani participa la concursuri de silabisit pentru copii pe care ii insulta si de care rade cu fiecare ocazie. 

Gen: Comedie
Data aparitiei: 28 Martie 2014 (Statele Unite)
Durata: 88 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Jason Bateman | Scenariul: Andrew Dodge

Un film cu: Jason Bateman, Kathryn Hahn, Allison Janney, Amanda Anka, Rohan Chand, Philip Baker Hall, Ben Falcone, Steve Witting, Beth Grant, Gwen Parden, Anjum Nigam, Allan Miller, Bob Stephenson, Patricia Belcher, Matthew Zang.

Povestea: Jason Bateman isi face intrarea in "lumea regizorilor" cu aceasta comedie haioasa in care apare si Rohan Chand, baietelul taliban din Supravietuitorul. Aceasta comedie il are ca protagonist pe Guy Trilby, un barbat in varsta de 47 de ani care se inscrie la concursuri de silabisire pentru copii. Evident, diferenta dintre el si copii va fi de la cer la Pamant, ii e mult mai usor unui adult sa silabiseasca decat ii e unui copil. Cu toate acestea, Guy nu se opreste aici si doreste sa intareasca ideea ca si el este un copil, manifestandu-se ca unul. Acesta se lauda, se prosteste si rade de cei mici fiindca acestia sunt mult mai slabi ca el. O comedie simpla, dar reusita.

Bad Words 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->