Capitanul America: Razboinicul iernii (2014)

capitanul america razboiul iernii
Dupa ce a fost inghetat pentru decenii, Steve Rogers primeste o misiune importanta: trebuie sa-l infrunte pe Razboinicul Iernii si sa salveze lumea.

Gen: Actiune, Aventura, SF
Data aparitiei: 4 Aprilie 2014 (Romania)
Durata: 136 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia: Anthony Russo, Joe Russo | Scenariul: Christopher Markus, Cristopher McFeely | Concept si poveste: Ed Brubaker | Benzile desenate: Joe Simon, Jack Kirby

Un film cu: Chris Evans, Frank Grillo, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Cobie Smulders, Hayley Atwell, Emily VanCamp, Dominic Cooper, Callan Mulvey, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Anthony Mackie, Stan Lee, Toby Jones, Jenny Agutter.

Povestea: Steve Rogers (Capitanul America) revine in lumea reala dupa ce a fost dezghetat, si incearca sa se adapteze secolului vitezei, sa se adapteze unei lumi plina de viteza, razboi si haos. Cu toate ca el doreste sa protejeze lumea, la fel ca si organizatia SHIELD din care face parte, acesta pare sa aiba mici conflicte cu Nick Fury, liderul acestei organizatii. Cu toate acestea, dupa ce un agent al organizatiei este atacat, Capitanul America trebuie sa se pune in miscare si sa dezlege acest mister, sa afle cine este in spatele acestui lucru. Cand va reusi in sfarsit sa dezlege misterul, va descoperi ca cel cu care se confrunta este un vechi dusman de-al sau: Razboinicul Iernii.

Capitanul America: Razboinicul iernii 2014 Trailer Romana
(click pe butonul de subtitrare, daca subtitrarea nu porneste automat)

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->