Carrie (2013)

carrie 2013
Carrie este o adolescenta timida careia colegii obisnuiesc sa-i faca des farse, pana intr-o zi cand o enerveaza foarte tare si ii activeaza noile puteri.

Gen: Drama, Horror
Data aparitiei: 18 Octombrie 2013 (Statele Unite)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 6.1/ 10


Regia: Kimberly Peirce | Scenariul: Lawrence D. Cohen, Roberto Aguirre-Sacasa Romanul: Stephen King 

Un film cu: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Zoë Belkin, Samantha Weinstein, Karissa Strain, Katie Strain, Ansel Elgort, Demetrius Joyette, Judy Greer, Barry Shabaka Henley, Arlene Mazerolle, Evan Gilchrist, Eddie Max Huband.

Povestea: Filmul Carrie reprezinta ecranizarea cartii cu acelasi nume, a lui Stephen King. Ea este o adolescenta retrasa, pe care mama sa religioasa incearca sa o protejeze cat se poate de mult. Colegii la liceu obisnuiesc sa ii faca farse, sa o insulte, sa o considere o ciudata. Toate aceste lucruri au loc pana intr-o zi cand Carrie este invitata la un bal, eveniment unde colegii ii fac o farsa noua, lucru ce ii activeaza noile puteri telekinetice. Acum fata invata sa isi foloseasca puterile si sa le controleze tot mai bine. Dar va putea ea sa isi controleze mania si sa nu se dezlantuie?!

Cumparare: Cartea poate fi gasita aici!

Carrie 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->