Divergent (2014)

divergent
Intr-un viitor nu foarte indepartat, o adolescenta afla ca este divergenta si alaturi de altii ca ea, trebuie sa lupte impotriva societatii pentru a supravietui.

Gen: Actiune, Aventura, SF
Data aparitiei: 21 Martie 2014 (Romania)
Durata: 139 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Neil Burger | Scenariul: Evan Daugherty si Vanessa Taylor | Romanul: Veronica Roth

Un film cu: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Ashley Judd, Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Tony Goldwyn, Ansel Elgort, Maggie Q, Mekhi Phifer, Ben Lloyd-Hughes, Christian Madsen, Amy Newbold.

Povestea: Filmul Divergent reprezinta ecranizarea cartii cu acelasi nume, scrisa de Veronica Roth. Actiunea se petrece intr-un viitor apropiat, unde societatea este impartita in cinci sectiuni diferite, iar fiecare adolescent este alocat unei sectiuni, in functie de calitati, caracter si personalitate. In urma unui test care le determina calitatile, acestia trebuie sa aleaga in ce sectiune vor sa ramana. Tris in schimb, face o alegere care are sa surprinda pe toata lumea, ea alege o sectiune unde provocarile fizice si efortul sunt duse la extrem. In secret, ea ascunde tuturor faptul ca este divergenta, pentru ca asta ar insemna ca are mai mult de o calitate si astfel nu se mai poate incadra in niciunul din grupuri, in niciuna din sectiuni. Sub acoperire, ea incearca sa afle de ce societatea doreste sa-i extermine pe divergenti si de ce ii considera atat de periculosi. Cand aceasta afla ce sta de fapt in spatele societatii in care se afla, isi da seama ca secretele acestea ar putea sa ii salveze pe cei la care tine, dar ar putea la fel de bine sa ii si ucida. Un film cu multa actiune, drama si suspans. Daca sunteti fan "Jocurile Foamei", cu siguranta si acest film va va placea.

Cumparare: Cartea pe care se bazeaza acest film, poate fi gasita aici!

Divergent 2014 Trailer Romana

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->