Dom Hemingway (2014)

dom heminghway
Dupa 12 ani de inchisoare, notoriul spargator de seifuri, Dom Hemingway, revine pe strazile Londrei pentru a recapata ceea ce i se cuvine.

Gen: Comedie, Crima, Drama
Data aparitiei: 2 Aprilie 2014 (Statele Unite)
Durata: 93 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia si scenariul: Richard Shepard

Un film cu: Jude Law, Richard E. Grant, Demian Bichir, Emilia Clarke, Kerry Condon, Nathan Stewart-Jarrett, Larissa Jones, Madalina Diana Ghenea, Deborah Rosan, Vic Waghorn, Emma Lock, Simon DeSilva, Chris Cowlin, Richard Graham, Matthew David McCarthy.

Povestea: Dom Hemingway este povestea unui puscarias care nu a dorit sa isi toarne fostii amici iar pentru asta a ramas in inchisoare timp de 12 ani. Acum, proaspat iesit, doreste sa recupereze tot ceea ce i se cuvine de drept, ba chiar mai mult. Vazandu-se in libertate, acesta incepe sa isi faca din nou de cap, dar dupa un accident sora cu moartea, acesta isi da seama ca trebuie sa se apropie de fetita lui, alaturi de care nu a avut o relatie prea buna in trecut. Ajuns la casa ei, descopera ca are chiar si un nepot, si nu unul alb, ci unul de culoare. Se va putea adapta Dom la noua sa viata, dar si mai important, va putea avea una?

Dom Hemingway 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->