Era si timpul! (2013)

era si timpul about time
Tim descopera ca poate calatori in timp si chiar daca nu poate schimba istoria, poate schimba ceea ce se intampla cu viata lui - e timpul pentru o iubita

Gen: Drama, Fantezie, Dragoste
Data aparitiei: 20 Septembrie 2013 (Romania)
Durata: 123 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia si scenariul: Richard Curtis

Un film cu: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson, Lindsay Duncan, Richard Cordery, Joshua McGuire, Tom Hollander, Margot Robbie, Will Merrick, Vanessa Kirby, Tom Hughes, Clemmie Dugdale, Harry Hadden-Paton, Mitchell Mullen.

Povestea: La varsta de 21 de ani, Tim Lake descopera ca poate calatori in timp... Dupa inca o petrecere de Anul Nou nereusita, tatal lui Bill ii impartaseste fiului faptul ca barbatii din aceasta familie mereu au avut abilitatea de a calatori in timp. Tim cand calatoreste in timp nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se intampla in viata sa, sau ce s-a intamplat. Astfel, se decide ca vrea sa faca lumea un loc mai frumos... prin a-si gasi o prietena. Din pacate, nu este atat de usor pe cat va imaginati. Mutandu-se de la Cornwall la Londra pentru a se pregati ca avocat, Tim o intalneste in sfarsit pe frumoasa si timida Mary. Cu toate acestea, aceste calatorii in timp ale lui Tim aduc si consecinte grave dupa ele. Calatoria in timp poate fi foarte periculoasa si nu va putea de fiecare data sa isi repare greselile. Va reusi pana la urma sa se casatoreasca cu Mary? Cat de grave vor fi consecintele faptelor lui Tim? - Un film de dragoste ce nu trebuie ratat!

Era si timpul 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->