Grand Piano (2014)

grand piano 2014
Un pianist care in sfarsit accepta sa urce pe scena si sa isi invinga tracul, observa o notita prin care este anuntat ca daca nu va canta bine, va fi ucis.

Gen: Mister, Thriller
Data aparitiei: 25 Octombrie 2013 (Spania)
Durata: 90 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Eugenio Mira | Scenariul: Damien Chazelle

Un film cu: Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé, Tamsin Egerton, Allen Leech, Don McManus, Alex Winter, Ricardo Alexander, Dee Wallace, Jim Arnold, Jack Taylor, Beth Trollan, Rachel Arieff, Angie Arieu, Chris Bobrowski.

Povestea: Tom Selznick este cel mai talentat pianist al generatiei sale, dar care a facut o pauza carierei, datorita tracului de scena care s-a accentuat. La ani dupa o prestatie catastrofala, accepta sa cante la o gala si astfel reapare in public, mai exact intr-un concert din Chicago. Chiar inainte de a incepe sa cante, acesta gaseste o notita pe care scrie ca daca va gresi o singura nota si nu va canta mai bine ca niciodata, va fi ucis alaturi de sotia lui. Fara sa se poata indeparta de pian, Tom trebuie sa isi de seama care sunt motivele acestui lunetist anonim, dar si cum sa ceara ajutor fara ca cineva sa observe.

Grand Piano 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->