In siguranta (2012)

safe in siguranta 2012
Expertul in arte martiale, Luke, incearca sa protejeze o fata de 12 ani pe nume Mey, de mafia ruseasca din New York care doreste sa o ucida.

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 11 Mai 2012 (Romania)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia si scenariul: Boaz Yakin

Un film cu: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon, Robert John Burke, James Hong, Anson Mount, Sandor Tecsy, Joseph Sikora, Igor Jijikine, Reggie Lee, James Colby, Matt O'Toole, Jack Gwaltney, Barry Bradford, Jay Giannone.

Povestea: Un expert in arte martiale pe nume Luke, se izoleaza de societate intrucat toti cei dragi lui, au fost ucisi de mafia ruseasca. Acesta nu doreste sa se mai ataseze de nimeni, dar intr-o zi, acesta o gaseste pe tanara Mei, care reprezinta ceva important pentru mafia din New York. Aceasta ajunge sa fie cea mai vanata persoana din intreg orasul. Dupa ce Luke o salveaza de raufacatori, aceasta ii marturiseste motivul pentru care mafia o cauta. Ea poate sa memoreze orice, oricat de greu sau complex ar fi, astfel a memorat un cod important care pune in pericol planurile mafiei, motiv pentru care acestia doresc sa scape de ea. Acum, Luke (Jason Statham) isi risca viata, risca totul pentru a o salva pe Mey si pentru a scapa pentru totdeauna de mafie.

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat de aici!

Safe - In siguranta 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->