La vie d'Adèle - Blue is the warmest colour (2013)

la vie d'adele blue is the warmest colour
Adele este o fata de 15 ani a carei viata se schimba atunci cand o intalneste pe Emma, alaturi de care urmeaza sa traiasca experiente noi.

Gen: Drama, Dragoste
Data aparitiei: 1 Noiembrie 2013 (Romania)
Durata: 179 minute
Filmul de azi - Nota: 7.6/ 10


Regia: Abdellatif Kechiche | Scenariul: Ghalia Lacroix | Benzile desenate: Julie Maroh

Un film cu: Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Salim Kechiouche, Aurélien Recoing, Catherine Salée, Benjamin Siksou, Mona Walravens, Alma Jodorowsky, Jérémie Laheurte, Anne Loiret, Benoît Pilot, Sandor Funtek, Fanny Maurin, Maelys Cabezon, Samir Bella.

Povestea: Adele este o adolescenta care incepe sa se descopere ca femeie. Incepe sa se intalneasca alaturi de barbati dar acestia nu reusesc sa o satisfaca din punct de vedere sexual iar prietena de care este atrasa, o refuza. In sfarsit, o intalneste pe Emma, o fata cu spirit liber, o fata pe care prietenii lui Adele nu o doresc in grup datorita orientarii ei sexuale, iar prin asociere, multi incep sa o respinga si pe Adele. Relatia dintre cele doua fete devine mai mult decat o simpla prietenie, intrucat doar intre ele pot sa se exprime libere si sa fie ele insele. Impreuna, cele doua fete experimenteaza sexualitatea, acceptarea in societate, spectrul emotional dar si evolutia in timp a unei relatii de lunga durata. Acest film este interzis minorilor!

La vie d'Adele - Blue is the warmest colour 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->