Lupta cu valurile (2011)

lupta cu valurile
Adolescenta Bethany Hamilton incearca sa isi invinga teama de apa, dupa ce in copilarie si-a pierdut o mana in urma unui atac al rechinilor.

Gen: Biografie, Drama, Sport
Data aparitiei: 8 Aprilie 2011 (Statele Unite)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia: Sean McNamara | Scenariul: Deborah & Douglas Schwartz, Michael Berk

Un film cu: AnnaSophia Robb, Dennis Quaid, Helen Hunt, Lorraine Nicholson, Kevin Sorbo, Carrie Underwood, Ross Thomas, Chris Brochu, Sonya Balmores, Jeremy Sumpter, Craig T. Nelson, Branscombe Richmond, Cody Gomes, Titus Kinimaka, John Philbin.

Povestea: Inspirat dupa o poveste reala, filmul Soul Surfer o prezinta pe Bethany Hamilton, o campioana in surfing, o fata care s-a nascut "in apa". Dupa ce ar fi trebuit sa fie o noapte si-o zi plina de distractie, ea este atacata de catre rechini si ramane fara un brat. Calma, fara sa se agite si rugandu-se la Dumnezeu, aceasta este transportata la spital. In urmatoarele saptamani, ea va avea nevoie de prieteni, familie si de Dumnezeu pentru a putea trece peste aceasta experienta sfasietoare. Dupa ce se face bine, dar in continuare fara un brat, aceasta doreste sa revina in apa si sa devina din nou un surfer, asa cum si-a dorit dintotdeauna.

Soul Surfer 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->