Muppets Most Wanted (2014)

muppets most wanted
Intreaga gasca muppets face un turneu in jurul lumii, turneu ce urmeaza sa le aduca probleme in special lui Kermit, care este inlocuit de un impostor.

Gen: Aventura, Comedie, Crima
Data aparitiei: 21 Martie 2014 (Statele Unite)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia: James Bobin | Scenariul: Nicholas Stoller

Un film cu: Ricky Gervais, Ty Burrell, Tina Fey, Steve Whitmire, Eric Jacobson, Dave Goelz, Bill Barretta, David Rudman, Matt Vogel, Peter Linz, Tony Bennett, Hugh Bonneville, William Brand, Andres Cantor, Jemaine Clement.

Povestea: Un nou film de la Disney ce prezinta intreaga gasca de muppets intr-un urias turneu mondial. Acestia ajung sa viziteze cele mai mari orase din lume si cele mai spectaculoase tari, precum: Berlin, Madrid, Dublin sau chiar Londra. Turneul acestora in jurul lumii nu va fi atat de distractiv precum pare, incat ei sunt urmariti de faimosul criminal Constantin care seamana teribil de bine cu Kermit, broscoi al carui loc urmeaza sa il si preia, fara ca prietenii sai sa suspecteze ceva, cel putin in prima faza. Cum vor reusii eroii nostri sa iasa din acest bucluc? Urmeaza sa vedem intr-un film plin de amuzament, de la Disney.

Muppest Most Wanted 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->