Need for Speed: Inceputuri (2014)

need for sped inceputuri 2014
Proaspat iesit din inchisoare, ajuns acolo datorita unei inscenari, Tobey vrea acum sa se razbune si se inscrie in cea mai temuta cursa ilegala de masini.

Gen: Actiune, Crima, Drama
Data aparitiei: 14 Martie 2014 (Romania)
Durata: 130 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Scott Waugh | Scenariul si povestea: George Gatins, John Gatins

Un film cu: Aaron Paul, Dominic Cooper, Scott Mescudi, Imogen Poots, Rami Malek, Ramon Rodriguez, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson, Stevie Ray Dallimore, Michael Keaton, Alan Pflueger, Brian L. Keaulana, Logan Holladay, Carmela Zumbado, Jalil Jay Lynch.

Povestea: Filmul Need for Speed: Inceputuri 2014 de la DreamWorks se bazeaza pe faimosul joc Need for Speed vandut in aproape 140 de milioane de copii. Masinile anilor '60 si '70 apar si ele, intr-un film autentic, plin de actiune si adrenalina. Povestea il are in prim plan pe Toby, un pilot al curselor ilegale al carui prieten moare, motiv pentru care el intra la inchisoare. In timpul in care sta in inchisoare acesta planuieste cum sa se razbune, mai ales ca totul i s-a inscenat. Acum ca se inscrie in cea mai nebuneasca si periculoasa cursa de pe teritoriul Statelor Unite, fostul asociat al lui Tobey promite o suma uriasa de bani in cazul in care acesta va fi "scos din joc".

Need for Speed: Inceputuri 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->