Noe (2014)

noe 2014
Inspirat din povestea Biblica, Noe intelege de la Dumnezeu ca acesta are de gand sa aduca un potop pe Pamant, si-i da misiunea de a construi o arca.

Gen: Aventura, Drama
Data aparitiei: 28 Martie 2014 (Romania)
Durata: n/a
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Darren Aronofsky | Scenariul: Ari Handel

Un film cu: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman, Douglas Booth, Kevin Durand, Marton Csokas, Ray Winstone, Sami Gayle, Nick Nolte, Dakota Goyo, Barry Sloane, Madison Davenport, Frank Langella.

Povestea: Un barbat pe nume Noe sufera de anumite halucinatii, viziuni despre o anume apocalipsa, in care totul va fi inghitit de apa. Acesta este calauzit de fapt de catre Creator, care il indeamna sa construiasca o arca si sa se pregateasca pentru potop. De asemenea, el primeste si insarcinarea de a aduna cate doua animale din fiecare specie, pentru ca acestea sa se poata reproduce dupa ce Pamantul va fi curatat. Oamenii privesc cu scepticism spre proiectul lui "Noe" dar lucrurile au de gand sa se schimbe, iar atunci va fi prea tarziu pentru ei. Inspirat din Biblie, filmul se vrea a fi unul din cele care nu trebuie ratate in 2014.

Noe 2014 Trailer Romana
(click pe butonul de subtitrare pt a activa subtitrarea)

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->