Repentance (2014)

repetance 2014
Dupa un accident care aproape l-a ucis, Tommy a devenit acum un terapeut si se confrunta cu un pacient obsedat ce i-ar putea pune in pericol viata.

Gen: Horror, Thriller
Data aparitiei: 28 Februarie 2014 (Statele Unite)
Durata: 90 minute
Filmul de azi - Nota: 5.8/ 10


Regia: Philippe Caland | Scenariul: Shintaro Shimosawa

Un film cu: Anthony Mackie, Forest Whitaker, Sanaa Lathan, Mike Epps, Nicole Ari Parker, Ariana Neal, Denise Milfort, Selma Pinkard, Avery Edward Landry, Margo Swisher, Adella Gautier, Jessica Medina, Gina Blocker, Peter Weller, Ashley Toman.

Povestea: La ani dupa un accident de masina datorat consumului de alcool, care aproape l-a ucis, Tommy Carter se reinventeaza si devine un terapeut de succes, un guru spiritual care tine predici despre religie si pozitivism in viata. El publica intr-o zi chiar si o carte ce ii atrage atentia si lui Angel Sanchez, un om cu probleme profunde caruia ii este greu sa accepte ca mama sa a murit. Angel este obsedat de moartea mamei sale, repetand ca a fost o moarte prematura. Cand Carter il ia sub aripa sa pe Sanchez, oferindu-i sesiuni private, pentru ca are nevoie de bani, lucrurile se inrautatesc, iar viata lui Carter este pusa in primejdie.

Repentance 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->