Rio 2 (2014)

rio 2
Blu afla de la televizor ca au fost descoperite pasari din rasa lui, in viata, in Padurea Amazoniana, lucru ce tulbura linistea familiei care traia pana acum in Rio.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 11 Aprilie 2014 (Romania)
Durata: 101 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Carlos Saldanha | Scenariul: Don Rhymer

Un film cu: Rodrigo Santoro, Anne Hathaway, Leslie MannJesse Eisenberg, Jamie Foxx, Kristin Chenoweth, Amandla Stenberg, Jake T. AustinJohn Leguizamo, Jemaine Clement, Andy Garcia, George Lopez, Rita Moreno, Bruno MarsPierce Gagnon.

Povestea: Blu duce o viata linistita alaturi de familia sa, in Rio de Janeiro. Intr-o zi, ei afla de la televizor ca pasari din rasa lor, inca mai sunt in viata in Padurea Amazoniana. Partenera lui Blu doreste cu indarjire sa mearga sa isi cunoasca familia. Ajunsi in Amazon, acestia incep sa se bucure de imprejurimi, mai putin Blu care nu se bucura de o primire atat de frumoasa precum ceilalti membri ai familiei. Pe langa asta, mai apare in peisaj si Nigel, un vechi prieten al lui Jewel care joaca rolul de cuceritor. Gandurile il napadesc pe Blu intrucat nu prea doreste sa ramana pentru totdeauna aici, viata lui fiind orasul Rio. Ce se va intampla pana la urma cu eroul nostru? Va reusi sa isi rezolve problemele si sa nu se mai lase calcat in picioare?

Cumparare: Materiale cu "Rio" puteti gasi aici!

Rio 2 2014 Trailer Romana

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->