Scenariu pentru happy-end (2012)

scenariu pentru happy end 2012
Un fost profesor de liceu, proaspat iesit dintr-o clinica de tratare a bolilor in urma despartirii de sotia sa, face cunostinta acum cu vecina Tiffany.

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 1 Februarie 2013 (Romania)
Durata: 122 minute
Filmul de azi - Nota: 7.9/ 10


Regia si scenariul: David O. Russell | Romanul: Matthew Quick

Un film cu: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver, Chris Tucker, Anupam Kher, John Ortiz, Shea Whigham, Julia Stiles, Paul Herman, Dash Mihok, Matthew Russell, Cheryl Williams, Patrick McDade, Brea Bee.

Povestea: Dupa ce a petrecut patru ani intr-o clinica de tratare a bolilor, ajuns acolo datorita despartirii de sotia sa, Pat revine in casa parintilor. Acesta se gandeste cum ar putea sa o cucereasca pe sotia sa, dar curand in viata lui va aparea vecina Tiffany interpretata de Jennifer Lawrence. Aceasta, la fel ca si el, sufera de anumite probleme de ordin mintal, in urma decesului sotului ei. Cei din jurul lui Pat sunt oarecum impotriva relatiei celor doi, spunand ca Tiffany are probleme, dar ei nu realizeaza ca si Pat e la fel, iar ei doi, in stilul lor neconventional de a comunica, se inteleg de minune. Acum, frumosul cuplu urmeaza sa participe la un concurs de dans impreuna, iar lectiile de dinainte vor fi destul de interesante. O comedie romantica draguta, castigatoare a mai multe premii, printre care si Oscar.

Scenariu pentru happy-end 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->