Tată fără număr (2013)

tata fara numar
David Wozniak afla de la o clinica de fertilizare cu care a colaborat cu 20 de ani in urma, ca s-a facut o greseala si ca acum el este tatal a 533 de copii!

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 22 Noiembrie 2013 (Statele Unite)
Durata: 105 minute
Filmul de azi - Nota: 6.4/ 10


Regia si scenariul: Ken Scott

Un film cu: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders, Andrzej Blumenfeld, Simon Delaney, Bobby Moynihan, Dave Patten, Adam Chanler-Berat, Britt Robertson, Jack Reynor, Amos VanderPoel, Matthew Daddario, Jessica Williams, Leslie Ann Glossner, Derrick Arthur.

Povestea: Fiind o copie a filmului "Starbuck" din 2011, filmul "Tata fara numar" are acelasi regizor: Ken Scott. Pelicula il are in prim plan pe David Wozniak, un barbat foarte iresponsabil, atat de iresponsabil incat atunci cand sotia ii spune ca este insarcinata, acesta nu doreste sa o sustina. Intr-o zi, un avocat apare la usa sa si ii spune ca in urma cu 20 de ani, acesta a fost donator de sperma, iar aceasta a fost folosita pentru a insamanta 533 de femei. Asta inseamna ca el are 533 de copii, dintre care, peste 100 vor sa il cunoasca neaparat. Cu toate acestea, el a semnat un act de confidentialitate iar copiii lui nu pot afla cu adevarat cine este el. Avocatul lui ii da ulterior dosarele copiilor sai si il roaga sa nu se uite. David nu se poate abtine si se uita sa vada cine sunt copiii sai, apoi se decide sa ii urmareasca, sa intre in contact cu ei fara sa ii anunte ca el este tatal lor. O comedie buna, relaxanta, cu usoare momente dramatice.

Cumparare: Filmul poate fi gasit aici!

Tata fara numar 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->