The Raid 2: Berandal (2014)

the raid 2 berandal
Tocmai cand credea ca s-a terminat, Rama se vede pus din nou in fata unei situatii periculoase, inconjurat de gangsteri, escroci si multa coruptie.

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 28 Martie 2014 (Indonezia)
Durata: 150 minute
Filmul de azi - Nota: 8.3/ 10


Regia si scenariul: Gareth Evans

Un film cu: Iko Uwais, Yayan Ruhian, Arifin Putra, Julie Estelle, Donny Alamsyah, Oka Antara, Tio Pakusodewo, Ryûhei Matsuda, Alex Abbad, Ken'ichi Endô, Epy Kusnandar, Cecep Arif Rahman, Very Tri Yulisman, Marsha Timothy, Cok Simbara.

Povestea: Dupa ce a crezut ca s-a terminat, in urma bataliei din cladirea plina de gangsteri, proaspat politistul Rama crede ca s-a intors la o viata normala. Nu putea sa se insele mai tare. Oricat de puternici si fiorosi au parut cei cu care s-a luptat Rama in acea cladire, ei nu sunt altceva decat niste pesti mici, intr-un ocean plin de rechini, iar conflictul cu "pestii cei mici" nu a facut decat sa atraga atentia celor "mari". Ca sa poata sa isi protejeze familia cat si pe el, Rama are o singure varianta: trebuie sa se infiltreze sub acoperire printre gangsteri si sa urce in ierarhia lor cat mai mult, pentru a-i putea invinge. Ajuns in inchisoare sub numele de Yuda, acesta trebuie sa isi faca relatii urgent daca doreste sa-si duca planul pana la capat. Cand ajunge sa afle foarte multe, constata ca in spatele tuturor nu stau decat politicienii si politistii, nimeni altcineva.

The raid 2: Berandal 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->