Turbo (2013)

turbo 2013
Melcul Turbo capata puteri speciale in urma unui accident neprevazut, iar acum este pregatit sa participe la cursa de masini Indianapolis 500.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 2 August 2013 (Romania)
Durata: 96 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: David Soren | Scenariul: Robert D. Siegel, Darren Lemke

Un film cu: Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Maya Rudolph, Michael Pena, Samuel L. Jackson, Luis Guzman, Bill Hader, Snoop Dogg, Ben Schwartz, Richard Jenkins, Ken Jeong, Michelle Rodriguez, Mario Andretti, Mike Bell, Aidan Andrews.

Povestea: Turbo este un melc, si ca toti melcii el este, fireste, lent. Spre deosebire de cei ca el, Turbo are un vis ciudat: vrea sa devina un pilot de curse adevarat. Astfel, acesta capata puteri supranaturale in urma unui accident neprevazut, iar acum are o viteza fantastica si se decide sa se inscrie la cursa destinata doar masinilor: Indianapolis 500. In aceasta aventura periculoasa i se alatura si o echipa fantastica ce il sustine neconditionat si care distreaza publicul cu glume la tot pasul. Filmul Turbo reprezinta o noua animatie 3D de la DreamWorks si ne prezinta aventura unui melc neobisnuit, in lumea reala. Va reusi Turbo sa tina pasul in Indianapolis?

Cumparare: Filmele Turbo, precum si alte materiale "Turbo" pot fi gasite aici!

Turbo 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->