uwantme2killhim? (2014)

uwantme2killhim?
Dupa o poveste reala, un adolescent se scufunda in lumea periculoasa a internetului iar acum e timpul sa traga consecinte pentru faptele sale.

Gen: Drama, Thriller
Data aparitiei: 14 Martie 2014 (Statele Unite)
Durata: 92 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia: Andrew Douglas | Scenariul: Mike Walden

Un film cu: Jamie Blackley, Toby Regbo, Joanne Froggatt, Liz White, Jaime Winstone, Mark Womack, Amy Wren, Louise Delamere, James Burrows, Stephanie Leonidas, Jonathan Barlow, Vincent Brimble, Priyanga Burford, Scott Chambers, Roderic Culver.

Povestea: Adolescentul Mark in varsta de 16 ani o intalneste pe internet pe Rachel alaturi de care incepe o relatie intensa dar virtuala. Curand incepe sa isi dea seama ca este tot mai atasat de ea si se imprieteneste chiar si cu fratele ei ciudat, John. Cand fata este ucisa de prietenul ei posesiv, Mark si John planuiesc cum sa se razbune. Actiunile lor atrag atentia unui departament secret al guvernului si dau peste o operatie in desfasurare fara sa realizeze. In curand, Mark va fi recrutat pentru a savarsi o crima ce va ramane in istoria Marii Britanii. Bazat pe fapte reale, filmul scoate la iveala secretele intunecate ale internetului dar si ce s-a intamplat cu adevarat in Marea Britanie, in anul 2003.

uwantme2killhim? 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->