13 sins (2014)

Elliot primeste un telefon misterios de la un necunoscut, care il supune la 13 probe, fiecare mai grea decat precedenta, punandu-i viata in primejdie.

Gen: Horror, Thriller
Data aparitiei: 18 Aprilie 2014 (Statele Unite)
Durata: 88 minute
Filmul de azi - Nota: 6.3/ 10


Regia: Daniel Stamm | Scenariul: David Birke

Un film cu: Ron Perlman, Mark Webber, Pruitt Taylor Vince, Rutina Wesley, Brittney Alger, Devon Graye, Cristopher Berry, Donny Boaz, Stephanie Honore, Tom Bower, Beau Brasseaux, Chris Ashworth, Wendy Miklovic, Ritchie Montgomery, Deneen Tyler.

Povestea: Elliot Brindle este un indragostit ce are in plan sa se casatoreasca in curand, dar are o singura problema: are foarte multe datorii. Intr-o zi, primeste un telefon misterios, unde apelantul ii spune ca are ocazia sa ia parte la un concurs unde poate castiga 6.2 milioane de dolari. De asemenea, i se mai spune si ca e urmarit non stop prin intermediul camerelor de luat vederi. Pentru a castiga acesti bani, el trebuie sa duca la capat 13 probe ciudate, impuse de catre cel care il suna. Probele pot avea loc oricand, oriunde, iar daca esueaza una din ele, nu mai primeste niciun ban. Odata ce miile de dolari incep sa ii apara in cont, acesta se vede prins la mijloc, stie ca daca va esua nu va mai primi niciun ban, si pe masura ce inainteaza in probe, acestea devin tot mai complicate. Va reusi Elliot sa ramana in viata? Va pune mana pe acea suma de bani sau va fi prins de politie inainte? Ramane numai de vazut ce se va intampla!

13 Sins 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->