A fost anuntata distributia filmului STAR WARS: Episodul VII

Distributia filmului Star Wars: Episodul 7 a fost in sfarsit anuntata. Printre numele asteptate precum clasicii Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Printesa Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), si Kenny Baker (R2-D2) vor fi si actori noi ca John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Iata si anuntul oficial de pe facebook, postat pe data de 29 aprilie.


Zvonurile au circulat incontinuu in ultima vreme, oamenii intrebandu-se care vor fi actorii noului film, asa ca nu suntem chiar surprinsi sa aflam ca Harrison Ford, Carrie Fisher si restul gastii vechi au fost din nou "recrutati" pentru un alt film din seria Star Wars. Cu toate acestea, ia sa vedem cine sunt noii actori care fac parte din distributie.JOHN BOYEGA - actor in varsta de 22 de ani care este familiarizat cu sf-urile. El a mai jucat in Attack the Block avand rolul lui Moses. De asemenea, a mai jucat si in Da Brick, respectiv 24: Live another day.


DAISY RIDLEY - actrita a jucat in multe seriale englezesti, printre care si ultimul episod din Mr. Selfridge, care poate fi vazut doar in Marea Britanie. Pe langa acestea, ea a mai jucat si in filmul de groaza Scrawl.


ADAM DRIVER - in jurul acestuia au fost nenumarate discutii, printre care si ideea de a-l pune in rolul unui bandit important. El a primit chiar si o nominalizare la Emmy pentru rolul de Adam Sackler din serialul GIRLS de pe HBO. A mai aparut si in Inside Llewyn Davis.


OSCAR ISAAC - nominalizat la Globurile de Aur tot pentru filmul Inside Llewyn Davis din 2013. A fost nascut in Guatemala si crescut in Florida. El a mai jucat si in Drive, Sucker Punch si Robin Hood. Va mai juca in filmele A Most Violent Year si Ex Machina.


ANDY SERKIS - Este cunoscut pentru rolul de Gollum din filmele Stapanul Inelelor. Mai joaca si in King Kong respectiv Planeta Maimutelor. Suntem curiosi ce rol va avea in acest film, pentru ca Serkis nu prea a fost inclus in roluri "umane".


DOMNHALL GLEESON - Poate ca nu recunoasteti acest nume, dar sunt sanse sa-l fi vazut in mai multe roluri pe actorul irlandez. El a jucat rolul lui Bill Weasley in ultimele doua filme Harry Potter. De asemenea, a mai jucat si in True Grit, About Time. Pe langa aceste filme, el va mai juca in Ex Machina si in Unbroken, film regizat de Angelina Jolie.


MAX VON SYDOW - Ultimul dar nu cel din urma, Max este cunoscuta pentru cunoscutul rol din Exorcistul, dar si pentru alte filme in care a jucat, precum Flash Gordon, Ghostbusters II, Minority Report, Robin Hood, Extremely Loud & Incredibly Close si Shutter Island.
Sursa: CinemaBlend

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->