Al treilea film din seria HOBBITUL primeste un nume nou

Al treilea si ultimul film din seria Hobbitul primeste in sfarsit un nume nou: The Hobbit: The Battle of The Five Armies (Hobbitul: Batalia celor 5 armate).

Dupa ce s-a discutat indelung pentru gasirea unui nou nume (vezi aici) s-a ajuns pana la urma la un consens. Lumea cinematografiei in sfarsit este de acord cu acest nume, mai ales ca in sfarsit are sens si legatura cu actiunea din cel de-al treilea film, care ar trebui sa fie o batalie uriasa intre hobbiti, goblini, elfi si barbati care se bat unii cu ceilalti.

Numele e mult mai bun decat ceea ce se voia initial a fi There and Back Again - iar Jackson s-a decis sa-i schimbe numele dupa ce a urmarit cu atentie cateva secvente din film.

Acesta chiar a declarat pe pagina sa de facebook ca inca de la inceput a dorit sa ii schimbe numele. "Am decis cu totii sa fim deschisi la orice, pana nu vedem o bucata din film, pentru a ne lamuri ce nume ar fi mai potrivit. Acum suntem cu totii de acord ca acesta ar fi cel mai bun nume."

Hobbitul: Batalia celor cinci armate va aparea in premiera pe data de 12 Decembrie 2014 in cinematografele din Marea Britanie.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->