Argo (2012)

Un agent american are misiunea de a salva 6 ostatici dintr-o zona periculoasa, mergand in Teheran sub acoperire ca regizor de la Hollywood.

Gen: Biografie, Drama, Istoric, Thriller
Data aparitiei: 9 Noiembrie 2012 (Romania)
Durata: 120 minute
Nota: 7,8


Regia: Ben Affleck | Scenariul: Chris Terrio, Tony Mendez, Joshuah Bearman

Un film cu: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman, Alan Arkin, Victor Garber, Tate Donovan, Clea Duvall, Scoot McNairy, Rory Cochrane, Christopher Denham, Kerry Bishe, Kyle Chandler, Chris Messina, Zeljko Ivanek, Titus Welliver.

Povestea: Inspirat din fapte reale, filmul Argo ni-l aduce pe Ben Affleck in rolul salvatorului. In anul 1979, ambasada americana din Iran a fost invadata de revolutionarii iranieni si oamenii luati ostatici. Totusi, 6 din acestia reusesc sa scape apeland la ambasada canadiana pentru adapost. Cu putine optiuni ramase, expertul Tony Mendez apeleaza la toate relatiile sale pentru a-si face o acoperire de regizor hollywoodian, si a se infiltra in zona de impact. Ajuns acolo, acesta intra in contact cu cei pe care trebuie sa ii salveze si le da fiecaruia cate un rol de interpretat. Timpul se scurge iar autoritatile americane sunt tot mai pesimiste in ceea ce priveste salvarea ostaticilor. Mendez a facut tot ce a putut pentru a-i salva, mai departe depinde doar de soarta...

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat in mod legal, de aici!

Argo 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->