Belle (2013)

belle 2013
O fata interrasiala a unui amiral din Marina Regala, ajunge sa fie crescuta de unchiul ei aristocrat. Filmul este inspirat din fapte reale.

Gen: Drama
Data aparitiei: 13 Iunie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 104 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Amma Asante | Scenariul: Misan Sagay

Un film cu: Gugu Mbatha-Raw, Matthew Goode, Emily Watson, Lasco Atkins, Susan Brown, Tom Coulston, Tony Eccles, Tom Felton, Sarah Gadon, David Gant, Matthew Goode, Alex Jennings, Lauren Julien-Box, Barrie Martin, Bethan Mary-James, Alfred Mather, Alan McKenna.

Povestea: Filmul Belle 2013 este inspirat din fapte reale si prezinta povestea de viata a lui Dido Elizabeth Belle, fiica nelegitima a unui amiral din Marina Regala. Aceasta este crescuta de catre unchiul sau aristocrat, Lord Mansfield si de catre nevasta sa, care e jucata de Emily Watson. Desi Belle are anumite privilegii din punct de vedere social, ea nu poate asista la intalniri de familie sau la mese festive datorita culorii ei. Cand crede ca nu isi va gasi niciodata norocul in dragoste, aceasta intalneste un fiu de preot care influenteaza viata acestora si il transforma pe Mansfield in Ministrul Justitiei, pentru a opri sclavia in Anglia, pentru totdeauna.

Belle 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->