Cealalta femeie (2014)

Dupa ce descopera ca iubitul ei este de fapt casatorit, Carly se imprieteneste cu sotia acestuia si cu inca o partenera inselata, pentru a se razbuna.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 9 Mai 2014 (Romania)
Durata: 109 Minute
Nota: 6,5


Regia: Nick Cassavetes | Scenariul: Melissa Stack

Un film cu: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Don Johnson, Kate Upton, Taylor Kinney, Nicki Minaj, Kenneth Maharaj, Alyshia Ochse, Victor Cruz, Madison McKinley, David Thornton, Olivia Culpo, John 'B.J.' Bryant, Chelsea Turnbo.

Povestea: Dupa ce descopera ca iubitul ei o inseala, Carly (Cameron Diaz) incearca sa isi revina si sa se puna din nou pe picioare. Din greseala, descopera de fapt ca acesta era casatorit, si ea era o amanta in tot acest timp. Intr-un mod foarte ciudat, cele doua femei ajung sa se imprieteneasca una cu cealalta si remarce ca au foarte multe lucruri in comun. Totusi, cand descopera pana la urma ca el le inseala chiar si cu o a treia femeie, considera ca e timpul sa se razbune. Un film ce cu siguranta va fi pe placul doamnelor, datorita ideii de "razbunare" pe barbati, dar si a barbatilor, datorita celor trei dive sexy ce apar in film: Cameron Diaz, Leslie Mann si Kate Upton.

Cealalta Femeie 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->