Cercul de foc (2013)

Cand un razboi intre rase extraterestre si omenire izbucneste, un fost pilot impreuna cu un ucenic trebuie sa salveze lumea de la apocalipsa. 

Gen: Actiune, Aventura, SF
Data aparitiei: 12 Iulie 2013 (Romania)
Durata: 131 minute
Nota: 7,1


Regia: Guillermo del Toro | Scenariul: Travis Beacham

Un film cu: Idris Elba, Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Diego Klattenhoff, Charlie Day, Burn Gorman, Max Martini, Robert Kazinsky, Clifton Collins Jr., Ron Perlman, Brad William Henke, Larry Joe Campbell, Mana Ashida, Santiago Segura, Joe Pingue.

Povestea: Cand creaturi monstruoase numite Kaiju incep sa iasa de sub ape, incepe un razboi intre omenire si acestia, ce are sa curme milioane de vieti si toate resursele Pamantului. Pentru a le putea face fata acestor Kaiju, au fost realizate o serie de roboti uriasi numiti Jaeger, care pot fi controlati simultan de catre doi piloti ale caror minti sunt conectate. Cu toate acestea, chiar si robitii Jaeger sunt inofensivi in fata uriaselor arme de distrugere in masa Kaiju, iar singura speranta a omenirii raman a fi un fost pilot alaturi de ucenicul sau fara experienta. Impreuna, se ridica impotriva acestor creaturi, pentru a apara umanitatea de apocalipsa.

Cercul de foc 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->