Channing Tatum in rolul lui Gambit din X-Men?

Saptamana trecuta se zvonea ca Lauren Schuler Donner simpreuna cu Fox se gandeau la ce sa mai adauge seriei X-Men, motivand ca le surade gandul de a-l avea pe Channing Tatum in rolul lui Gambit.

Acum ca starul s-a intalnit impreuna cu Schuler pentru a discuta despre rol, totul ar trebui sa decurga conform planului, intrucat Tatum e mult mai fericit si entuziasmat decat era la inceput.

"M-am intalnit intr-adevar cu el. Gambit e singurul mutant X-Men pe care l-am admirat. Vreau sa zic ca imi placeau toti, toti sunt grozavi dar... nu stiu, cred ca ma regasesc cel mai bine cu Gambit.
E cel mai suav, e cel mai "non x-men" mutant dintre toti, poate doar Wolverine il depaseste. E un fel de antierou.
El e hotul. Nici macar nu e un erou. Ii plac femeile, bautura, fumatul... e doar un tip cool care pare sa aiba un simt moral bun.
Sper doar ca intelegerea sa se faca. Nu se stie niciodata, nimic nu e sigur, e o industrie tare ciudata. L-as juca pe Gambit cu placere, deja muncesc chiar la accent."

Fie ca va fi un film separat sau va fi parte din filmele ce urmeaza sa apara inaintea lui X-Men: Apocalipsa, asta ramane doar de vazut.

Urmariti si interviul de mai jos cu Channing Tatum.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->