Filth - Murdarie (2013)

Un politist bipolar si manipulant, ar face orice ca sa primeasca promovarea de care are nevoie, insa totul are sa se intoarca impotriva lui...

Gen: Comedie, Crima, Drama
Data aparitiei: 4 Octombrie 2013 (Marea Britanie)
Durata: 97 minute
Nota: 7,2


Regia si scenariul: Jon S. Baird | Romanul: Irvine Welsh

Un film cu: James McAvoy, Jamie Bell, Eddie Marsan, Imogen Poots, Brian McCardie, Emun Elliott, Gary Lewis, John Sessions, Shauna MacDonald, Jim Broadbent, Joanne Froggatt, Lauren Maddox, Kate Dickie, Martin Compston, Iain De Caestecker.

Povestea: Bruce Robertson e un politist bipolar care afla ca e pe o lista cu promovari. Odata ajunsa informatia la urechile sale, in loc sa isi faca treaba de politist pentru a fi promovat, el incearca sa ii puna pe ceilalti intr-o lumina proasta. Din nefericire pentru colegii sai, seful lor habar nu are ce se intampla sub nasul lui, si nu poate sa ia masuri imediate impotriva lui Bruce. Dupa ce protagonistul provoaca o serie de conflicte intre colegii sai, acesta ajunge sa fie si el pierdut intre atatea minciuni incat nu mai stie cum sa iasa, si totul se intoarce impotriva sa. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, trecutul pare sa il prinda din urma, un trecut plin de droguri si cu o nevasta disparuta, lucruri ce il innebunesc pe Bruce. Intrebarea este: va putea el sa reziste tuturor acestora, inainte sa innebuneasca de-a binelea?

Filth - Murdarie 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->