Fratii lui Paul Walker vor ajuta la Fast & Furious 7

Cu filmarile intrerupte pentru ultimul film Fast & Furious ce are sa apara, au fost multe speculatii privind inlocuirea lui Paul Walker. Toata lumea se intreaba cine va juca rolul acestuia, la moment dat se vehicula, in gluma sau nu si de prezenta lui Justin Bieber.

Studiourile Universal au anuntat pana la urma ca filmarile vor fi duse pana la capat si se va realiza filmul. Se pare de asemenea ca nu mai e atat de mult de filmat pentru film, precum se credea. Anuntul oficial suna asa: "Familia noastra a suferit un soc teribil in luna Noiembrie a anului trecut. A trebuit sa ne ocupam de iubitul nostru Paul mai intai, apoi sa ne preocupam si de film. Dupa ce ne-am adunat, am hotarat ca trebuie sa ducem filmul pana la capat. Credem cu tarie ca fanii nostri isi doresc asta si la fel si-ar fi dorit si Paul. Din fericire, Paul a jucat deja in mare parte din film, mai ales in scenele importante.
Dupa ce reincepem filmarile, ii primim in distributia noastra cu drag pe fratii sai Caleb si Cody, care ne vor ajuta sa finisam filmul, sa il ducem pana la capat si eventual sa umplem spatiile goale ramase intre scene. Avandu-i pe platou, ne-a facut sa simtim ca si Paul era aici cu noi.
Mai este doar un an pana la lansarea filmului Fast & Furious 7, iar acesta este cel mai important pe care l-am facut noi pana acum. Ii va permite personajului Brian O'Conner sa traiasca vesnic."

Cum vor aparea Caleb si Cody in film sau cum vor ajuta acestia productia, nu se stie inca, dar presupunem ca vor fi dubluri pentru scenele ramase de filmat. Fast & Furious 7 in care mai joaca si Vin Diesel, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Jason Statham, Lucas Black, Michelle Rodriguez, Tyresse Gibson, Dijmon Hounsou si Ludacris, va fi lansat pe data de 10 aprilie 2015.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->