Hairspray: Intrigi de culise (2007)

Visul lui Tracy este sa apara intr-un show tv live, unde se danseaza. Problema ar fi ca silueta o descurajeaza foarte tare si nimeni nu-i da sanse.

Gen: Comedie, Dragoste, Musical
Data aparitiei: 24 August 2007 (Romania)
Durata: 117 minute
Nota: 6,9


Regia: Adam Shankman | Scenariul: Leslie Dixon, John Waters, Mark O'Donnell, Thomas Meehan.

Un film cu: John Travolta, Queen Latifah, Nikki Blonsky, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Amanda Bynes, James Marsden, Brittany Snow, Zac Efron, Elijah Kelley, Allison Janney, Taylor Parks, Jayne Eastwood, Paul Dooley, Jerry Stiller.

Povestea: Filmul o are in prim plan pe Tracy Turnblad, o fata ce stie sa danseze foarte bine si care este obsedata pur si simplu de show-ul TV Corny Collins. In fiecare zi dupa scoala, ea alaturi de prietena ei, dau fuga acasa ca sa nu piarda niciun minut din acest show, unde apare si irezistibilul Link Larkin. Dupa ce una dintre vedete paraseste emisiunea, sefii decid sa organizeze un casting, veste care o bucura nespus pe Tracy. Cu toate acestea, desi stie sa se miste foarte bine, greutatea ei nu o ajuta foarte mult, dar pana la urma reuseste sa ajunga in show, cu putin ajutor. Ajunsa acolo, ajunge sa schimbe oameni si mentalitati!

Hairspray: Intrigi de culise 2007 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->