Heaven is for real (2014)

Un parinte dintr-un orasel de provincie, trebuie sa-si gaseasca curajul si convingerea sa impartaseasca cu toata lumea, uimitoarea experienta a fiului sau.

Gen: Drama
Data aparitiei: 16 Aprilie 2014 (Statele Unite)
Durata: 100 minute
Nota: 8,0


Regia: Randall Wallace | Scenariul: Chris Parker, Lynn Vincent | Cartea: Todd Burpo

Un film cu: Greg Kinnear, Kelly Reilly, Thomas Haden Church, Connor Corum, Lane Styles, Margo Martindale, Jacob Vargas, Thanya Romero, Danso Gordon, Rob Moran, Nancy Sorel, Darcy Fehr, Vivian Winther, Pete Hudson, Ursula Clark.

Povestea: Bazat pe una din cele mai vandute carti ale New York Times, filmul Heaven is for real vorbeste despre povestea unui parinte care incearca sa isi gaseasca curajul si convingerea de a impartasi lumii uimitoarea experienta a fiului sau. Acesta spune povestea fiului sau care avand o experienta sora cu moartea, a vizitat raiul. De asemenea, aflam si detalii despre uimitoarea aventura intr-o lume plina de inocenta si copilul ajunge sa povesteasca despre lucruri intamplate inainte ca el sa se nasca, lucruri pe care nu ar fi avut de unde sa le stie. Un film religios, menit sa traga un semnal de alarma si sa indrepte pasii tuturor, spre calea credintei, si spre Dumnezeu. Cu o nota de 8,0 din partea noastra, este un film ce merita vazut, in familie, si de reflectat asupra lui.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->