Jessica Chastain in rolul lui Marilyn Monroe?

Abia acum 3 ani Michelle Williams a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul de Marilyn Monroe din filmul lui Simon Curtis, My week with Marilyn (saptamana mea cu Marilyn) si deja o alta actrita se pregateste sa o joace pe Marilyn.

The Wrap anunta ca Jessica Chastain s-a atasat de rol si e foarte incantata sa joace in filmul BLONDE al lui Andrew Dominik.

Jessica Chastain, care a mai fost nominalizata inca de doua ori de catre Academie, nu e prima vizata pentru rol. Initial acest rol trebuia luat de Naomi Watts, dar nu s-a mai realizat acest lucru.

Filmul va fi o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Joyce Carol Oates. Cartea ce cuprinde 700 de pagini a fost finalista pentru Premiul Pulitzer si pentru National Book Award atunci cand a fost lansata, in anul 2001. Munca si cunostintele lui Oates au fost folosite ca sursa de inspiratie si pentru alte filme, printre care si filmul Foxfire in care a jucat Angelina Jolie.

Fiind una din cele mai talentate actrite de la Hollywood, Chastain a fost foarte ocupata in ultima vreme, mai ales ca mai joaca si in filmul Interstellar al lui Christopher Nolan, Miss Julie al lui August Stridberg, A most violent year - o drama de J.C. Chandor si in filmul Crimson Peak al lui Guillermo del Toro.

Acest film cu Marilyn, Blonde, de care am vorbit mai sus, va fi cel mai probabil lansat in anul 2015.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->