Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy (2013)

Imediat dupa ce ajunge acasa, Dorothy afla ca siguranta tuturor, impreuna cu Oz, este amenintata da Jester, motiv pentru care decide sa se intoarca.

Gen: Animatie, Familie, Musical
Data aparitiei: 23 Mai 2014 (Romania)
Durata: 88 minute
Nota: 7,5


Regia: Will Finn, Dan St. Pierre | Scenariul: Adam Balsam, Randy Barnes | Romanul: Roger S. Baum

Un film cu: Lea Michele, Kelsey Grammer, Dan Aykroyd, Hugh Dancy, Patrick Stewart, Tom Kenny, Bernadette Peters, James Belushi, Martin Short, Oliver Platt, Megan Hilty, Brian Blessed, Douglas Hodge, Breanna Lynn, David Boat.

Povestea: Dorothy se trezeste din nou, acasa in Kansas. Curand, ea are sa afle ca magicul si puternicul Oz este in pericol, la fel si toti prietenii sai din taramul magic. Astfel, se decide sa se intoarca inapoi in lumea magica alaturi de Leu, Sperietoarea de Ciori, Omul Tinichea si Glinda, pentru a infrunta un cu totul nou dusman: Jester. Acesta a pus stapanire peste regiune si vrea sa aduca doar necazuri tinerilor eroi. Alaturi de noi eroi cum ar fi Bufnita Inteleapta, Nalba Marshall, Printesa China dar si Remorcherul Tug pleaca in cea mai noua aventura a lor prin taramurile colorate ale lui Oz, pentru a readuce fericirea si pacea in Orasul de Smarald.

Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->