Home » , , , , , , , , , » Lupita Nyong'o si Scarlett Johansson in CARTEA JUNGLEI de la DISNEY

Lupita Nyong'o si Scarlett Johansson in CARTEA JUNGLEI de la DISNEY

Dupa ce a castigat primul sau Oscar pentru filmul 12 ani de sclavie, oamenii s-au tot intrebat ce va face Lupita mai departe. Bazandu-ne pe spusele celor de la The Hollywoord Reporter, ea va fi voce intr-o noua versiune a filmului Cartea Junglei de la Disney, alaturi de Scarlett Johansson.

Jon Favreau, care vorbeste despre noua versiune a povestii lui Rudyard Kipling, vrea ca Lupita sa fie vocea lui Rackcha, mama lup care initial il adopta pe orfanul de om Mowgli. Johansson, pe de alta parte, va oferi vocea ei personajului Kaa, sarpele care isi farmeca victimele inainte de a le ucide si devora.

Ambele actrite sunt in negocieri pentru aceste roluri, dar nimic concret nu este inca semnat. Daca vor semna, ele vor lucra alaturi si de Idris Elba, care va fi vocea tigrului Shere Khan.

Chiar daca pentru acest film nu va lucra decat cu vocea, Lupita are totusi nevoie sa-si deschide mai multe oportunitati daca accepta contractul, spre deosebire de Scarlett Johansson care este deja realizata din acest punct de vedere. Ea face parte deja din filmul Avengers: Age of Ultron ce urmeaza sa apara si de asemenea in thriller-ul LUCY al lui Luc Besson (care urmeaza sa apara pe 22 august in Statele Unite).

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->