Mud (2012)

Doi baieti dau peste un fugar alaturi de care fac un pact sa il ajute si sa nu spuna nimanui unde se afla acesta, incercand sa-l reuneasca si cu iubita lui.

Gen: Drama
Data aparitiei: 10 Mai 2013 (Statele Unite)
Durata: 130 minute
Nota: 7,5


Regia si scenariul: Jeff Nichols

Un film cu: Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Jacob Lofland, Reese Witherspoon, Sam Shepard, Ray McKinnon, Sarah Paulson, Michael Shannon, Joe Don Baker, Paul Sparks, Bonnie Sturdivant, Stuart Greer, John Ward Jr., Kristy Barrington, Johnny Cheek.

Povestea: Doi baieti in varsta de 14 ani pleaca intr-o mica aventura pe o insula de pe raul Mississippi. Acolo, unul din baieti observa o barca suspendata intr-un copac. Scotocind pe acolo, descopera ca in ea chiar locuieste cineva. Realizand ca nu sunt singurii care probabil au descoperit aceasta barca, decid sa paraseasca insula. Cand ajung la mal, gasesc aceleasi amprente din barca lor, cu acelea din barca suspendata. Acolo ei il intalnesc pe Mud. Acesta e un barbat cu haine murdare si imbracat saracacios. El le spune ca le ofera baietilor acea barca din copac, daca il ajuta cu niste mancare, ca sa poata supravietui. Astfel, ei se imprietenesc cu Mud si afla ca a ucis o crima in Texas si de aceea este cautat de politie, dar de fapt tot ce vrea el este sa se reuneasca cu iubita lui, Juniper. Incercand sa dea de iubita acestuia, dar si sa il tina ascuns pe Mud, baietii se expun unor pericole nebanuite

Mud 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->