Now you see me: Jaful perfect (2013)

Un agent FBI impreuna cu un detectiv de la Interpol urmaresc o echipa de iluzionisti care reusesc jaful secolului in fata a mii de oameni.

Gen: Crima, Mister, Thriller
Data aparitiei: 14 Iunie 2013 (Romania)
Durata: 115 minute
Nota: 7,3


Regia: Louis Leterrier | Scenariul: Ed Solomon, Boaz Yakin, Edward Ricourt

Un film cu: Jesse Eisenberg, Common, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Melanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine, Michael Kelly, David Warshofsky, Jose Garcia, Jessica Lindsey, Caitriona Balfe, Stephanie Honore.

Povestea: Patru magicieni foarte talentati sunt chemati de catre un strain necunoscut la o anumita adresa. Acestia afla acolo ca sunt invitati sa faca parte dintr-un show de televiziune urias, unde fac trucuri magice si tot felul de lucruri inimaginabile in direct, in fata audientelor. Acestia atrag atentia politiei, atunci cand jefuiesc in direct o banca, pur si simplu. Acest lucru ii pune pe agentii Dylan Rhodes de la FBI si pe Alma Dray de la Interpol, pe urmele acestora. Cu toate acestea, politistii constata cu stupoare ca nu prea au probe impotriva iluzionistilor, si trebuie sa apeleze la un alt profesionist: Thaddeus Bradley (Morgan Freeman). Urmeaza astfel o investigatie ciudata, unde nimic nu e ceea ce pare si pe masura ce avanseaza cu dovezile, detectivii par sa stie tot mai putine.

Now you see me: Jaful perfect 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->