Pixeli de Adam Sandler, de anul viitor in cinematografe

15 mai 2015 este deja o data foarte populara in lumea cinematografica. Weekendul in care va aparea filmul Pixels, de Adam Sandler, este plasat la fix 2 saptamani dupa aparitia lui Avengers: The age of Ultron - care va sparge probabil toate topurile si va avea vanzari uriase. Atentie insa, acesta nu e singurul film ce va aparea in acea perioada, sa nu uitam totusi de Pitch Perfect 2 sau de Max Max: Fury Road.

Revenind la ale noastre, scenariul filmului Pixels a fost scris de Tim Herlihy si Tim Dowling iar regia ii va apartine lui Chris Columbus. Povestea sta in felul urmator: O rasa extraterestra da peste cateva jocuri clasice din anii '80 si crede ca ele sunt o declaratie de razboi. Bazandu-se pe acestea, extraterestrii se decid sa cucereasca Pamantul, iar Presedintele Americii nu are de ales decat sa isi adune cei mai buni prieteni din copilarie si sa faca o echipa de jucatori care vor lupta cu rasele extraterestre. (Seamana putin cu Jocul lui Ender daca ne gandim mai bine)
Filmul se bazeaza cu toate astea, pe un scurtmetraj facut de Patrick Jean in 2010, pe care il puteti gasi in videoclipul de mai jos.

Compania Happy Madison a lui Adam Sandler a inceput productia teoretica a acestui film inca de acum patru ani si intre timp au adunat o echipa interesanta de comedianti printre care si Kevin James care va fi Presedintele Statelor Unite, in timp ce Sandler si Josh Gad vor fi prietenii lui. Peter Dinklage din Urzeala Tronurilor va fi unul  din jucatorii echipei speciale. Personajul lui e descris ca fiind "un campion cu gura mare al jocurilor video, expert in Donkey Kong si Space Invaders". The Hollywood Reporter ne mai informeaza ca si Michelle Monaghan va face parte din distributie, dar nu spune exact ce rol va avea, asa ca nu ne ramane decat sa banuim ca va fi vreo jucatoare sau sotia presedintelui. (sau vreun extraterestru?!)

Productia practica a filmului va incepe de luna aceasta si pare sa fie un film destul de mare venit din partea lui Columbus, tinand cont ca nu a mai regizat un film de acest gen de la Percy Jackson si Olimpienii: Hotul Fulgerului din 2010. Adam Sandler crede ca acesta nu va avea probleme prea mari in a realiza un film de familie, din moment ce tot el a regizat doua filme "Singur acasa", primele doua "Harry Potter" dar si "Doamna Doubtfire".

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->