Primele imagini din Avengers: Age of Ultron

Uimitorul Om Paianjen 2 a facut deja peste 47 de milioane de dolari. In timp ce fanii se plang de acest tip de business, Studiourile Marvel se bucura de sume record pentru filmele ce le scot pe banda rulanta

ComingSoon.net a confirmat faptul ca Studiourile Marvel au anuntat intr-adevar ca filmul The Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe data de 24 aprilie 2015. Din pacate pentru Romania, filmul va aparea prima data in Marea Britanie si in Irlanda, apoi dupa o saptamana in Statele Unite, iar cel mai probabil prin Mai 2015 va aparea si in cinematografele din tara.

Un lucru foarte interesant legat de acest film, e ca el va fi filmat in foarte multe locatii din lume. Chiar daca acest lux de a filma in diferite locatii costa foarte mult, studiourile isi vor scoate banii dupa lansarea filmului. Printre locatiile in care se va filma, producatorii au inclus si Coreea de Sud respectiv Africa de Sud.

Tinand cont ca suntem abia in 2014, asteptarea intr-adevar este foarte grea, iar ca sa o facem si mai grea, va oferim o privire pe furis in videoclipul de mai jos.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->