Primele imagini din CUM SA-TI DRESEZI DRAGONUL 2

Daca ieri vorbeam despre primele imagini din noul fim Star Wars Rebels, prezentate de Disney la WonderCon in weekendul trecut, astazi vorbim despre ce au mai facut si alte mari companii.
Dreamworks Animation si 20th Century Fox i-au adus pe Dean DeBlois si pe Jay Baruchel pentru a vorbi despre filmul Cum sa iti dresezi dragonul 2. Spre surprinderea si bucuria publicului, perechea a prezentat un filmulet de 5 minute din introducerea filmului, pe care compania a si pus-o ulterior pe internet.

Al doilea film al trilogiei este plasat la 5 ani mai tarziu dupa actiunea ce se petrece in primul. Insula de vikingi s-a adaptat vietii alaturi de dragoni. Oamenii, impreuna cu fioroasele creaturi impart aceeasi lume si chiar participa la activitati comune precum cursele de dragoni.

Eroul nostru, Hiccup, s-a maturizat (putin ce-i drept) si devine de neobosit, explorand lumea in lung si in lat alaturi de prietenul sau Toothless.

Cu o mare parte din distributie ramasa, How to train your dragon 2 are aceleasi voci ca si in primul film: Jonah Hill, Gerard Butler, Kristen Wiig, T.J. Miller, America Ferrera, Christopher Mintz-Plasse si Craig Ferguson, dar si unele noi precum Cate Blanchett, Kit Harington si Dijmon Hounsou. Data oficiala de lansare in cinematografe este de 4 Iulie si probabil prima data va fi lansat in Statele Unite.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->