Home » , , , , , , , » Revine Robin Williams in Doamna Doubtfire - partea a 2-a?

Revine Robin Williams in Doamna Doubtfire - partea a 2-a?

Au trecut ani buni de la aparitia filmului Doamna Doubtfire. Zvonurile spun ca Fox planuieste sa nu o lase pe Euphegenia Doubtfire sa se stinga atat de usor si inainteaza "rugaminti" regizorului Cristopher Columbus dar si lui Robin Williams pentru a realiza impreuna partea a doua a acestui film.

Cum probabil stiti deja, in 1993 filmul spunea povestea lui Daniel Hillard care se chinuia sa mentina o relatie buna cu familia sa, in urma divortului de sotia Miranda. Pentru a putea fi aproape de acestia, el se angajeaza ca dadaca scotiana Doubtfire si aplica pentru job. Filmul a fost un mare succes in America si in intreaga lume, motiv pentru care se doreste inca un film. Problema ar fi ca nu s-a gasit inca o idee care sa le placa tuturor si cu care sa fie de acord.

In anul 2001, Bonnie Hunt a fost angajata sa scrie scenariul, dar pana la urma nu s-a mai facut nimic.

Acum se incearca din nou realizarea acestui film, dar trebuie clarificate multe lucruri, precum personajele care ar trebui imbatranite sau nu, pentru ca, ei bine, ar fi greu de crezut ca doamna Doubtfire sa fie inca in viata dupa 20 de ani. De asemenea, de ce ar mai fi nevoie sa faca din nou pe dadaca, daca totul s-a lamurit in finalul filmului. Ar avea acum nepoti, Daniel, sau ar fi tot tata?

Orice se va hotari, Columbus si Williams asteapta cu nerabdare scenariul inainte de a se decide daca vor face filmul sau nu.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->