Santinelele ataca intr-un nou clip marca X-MEN

Aceasta scena preluata din inceputul filmului este o alternativa intunecata a viitorului unde mutantii sunt vanati pana la extinctie de catre robotii Santinela ce au fost dezlantuiti de catre Bolivar Trask (jucat de Peter Dinklage).

Dar de la atat de multa determinare ca sa distruga rasa mutanta, robotii o iau putin pe aratura si vor sa distruga si orase intregi de pe tot globul. In acest clip vedem cativa mutanti care se bat cu santinelele si care si-o cam "iau pe coaja" de la acestea...

Century Fox declara ca este constient de faptul ca este mult de povestit, de narat. Sunt multe pasaje neacoperite si nepovestite incepand cu anul 1973 pana la viitorul intunecat in care ajung mutantii nostri. Pentru a lamuri multe mistere si pentru a-i face pe fani sa inteleaga intreaga istorie si toate cele intamplate, au creat un ghid cu 25 de momente, unde se explica totul ca la carte.

Acest ghid include si scene sau informatii despre Magneto (Michael Fassbender) sau Charlex Xavier (James McAvoy).  De asemenea, mai gasim si multe informatii si indicii legate de acest film sau de alte filme X-Men unde poate spectatorii au ramas cu lucruri neclare.
Mai departe va lasam pe dumneavoastra sa examinati cu atentie ghidul si sa deslusiti misterele X-MEN.

X-MEN: Viitorul este trecut ii are in distributie pe: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Ellen Page, Daniel Cudmore, Halle Berry, Shawn Ashmore, Jennifer Lawrence si multi altii.

Si un mic spoiler pentru fanii lui Jennifer Lawrence: aceasta va juca rolul lui mystique (adica va aparea nud in film).

Mai jos este clipul de care vorbeam in titlu, iar daca doriti sa vedeti trailer-ul oficial (subtitrat de catre noi, in limba romana), il puteti gasi aici! Poate va abonati si la canalul nostru de youtube, unde urcam in fiecare zi trailere noi, subtitrate in limba romana!

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->